Vintersim och kineser i Skellefteå

Nästa Olympiad kan komma att inkludera en ny sport, nämligen vintersim. Jaadå. Det är ingen skröna. I Skellefteå, min gamla gymnasiestad med genomgående klokt folk och trevliga omgivningar, där tänker man sig gå i bräschen för denna idé. Jovisst. det är kallt men hälsosamt, sägs det, och det kräver mod och träning samt överlevnadsinstinkt. Kanske är det bra för självförtroendet. Det är ju såpass ovanligt att de få som tävlar i vakar måste ju bli uppmärksammade och den vägen få sina egon klart förstärkta, vilket kan vara bra oavsett var man bor. Kanske blir det också en tillgång i datingbranschen. "Norrlänning med medalj i vintersim önskar träffa fördomsfri dam", eller "Tävlar du i vintersim, vill du kanske bliva min". Möjligheterna ser ut att stå på lut.
 
Allt detta kommer att färgsätta hela Västerbotten som på sista tiden saknat profilbärande inslag i media. Det ryktas dessutom att kineserna vill köpa upp den del av älven där vaken ska huggas upp, och samtidigt hör jag att den ryska trollfabriken (utan tillstånd, helt fräckt) satt upp en stor och oestetisk sändare intill Burträsk från vilken de kommer att sprida fejkade nyheter. Att de valt just Burträsk har att göra med att de då lättare ska kunna infiltrera i ostfabriken och lära sig det gamla receptet på Västerbottensost; en guldgruva för ekonomiskt sinnade ostsympatisörer. Allt detta har säkerhetstjänsten fått fram efter lång spaning från sitt högkvarter bakom bönhuset där PO Enkvist är döpt. 
 
Annagreta

Kommentarer
Postat av: Ellinor

VINTERSIM som ny gren i nästa olympiad blir kul. LITE glykol (för att blodet inte skall isa sig i ådrorna)betraktas inte som doping och alla deltagare får medalj av någon sorts metall utvunnen av malm från Pajalagruvan.

Svar: Taget!
Otyglade kommentarer om böcker mm av treklövern Annagreta, Ulla, Ingar

2018-02-22 @ 10:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0