Göran Hägg - - - hursa?

Det var en gång en debattör som gärna skrev historiska böcker, eller var det så att han först skrev böcker och sen blev debattör, kanske. Han hade gärna åsikter, och passade därför väl in i TVs soffhörnor, både här och där. Han kommenterade ofta, eftersom det var meningen att han skulle kommentera då han satt i sofforna i TVrutan. Han tyckte om att vara spetsig.
 
Nu har han väckt vårt intresse - det kanske inte var på topp innan. Han har något emot kvinnliga ministrar. Han ansåg nämligen, av hans spetsiga kommentar att döma, att kvinnliga ministrar saknar betydelse, och att det därför varit särskilt olämpligt att de fått i uppgift att vinka av President Obama vid Air Force One. De hade spritt ett löjets skimmer över hela avvinkningen, så tycktes han mena. Deras närvaro hade sänkt Sveriges anseende, om man drar ut det hela till klartext.
 
Mot detta morrade Axén Olin, momentant, tack för det. Vi andra får morra i vår enskildhet eller i större eller mindre grupper. Det spelar ingen roll hur vi morrar, men hur skulle vi kunna låta bli?
 
Annagreta
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulla Björkklundjörklund

Jag MORRRAR i myckwr avskräckande tonart.
Ulla

2013-09-12 @ 17:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0