Detta är inte en bott (bot)

En bott sägs vara ett hopkokat buskap som spottas ut i olika riktningar för att skapa oro, antipati eller annan form av upphetsning, gärna med politisk verkan eller betydelse. Avsändaren är okänd eller fejk eller under cover, det är själva poängen. Så verkar det vara. 
 
Bottar sägs vara särskilt många till antalet före politiska val. Söndra eller härska, så ungefär är det tänkt. Jag antar att det finns mänskliga hjärnor bakom. Nån liten algoritm också, kanske. Särskilda thinktankspojkar sitter kanske i några skrubbar och författar själva kärnorna i de meddelanden som ska ut. Är de upprörande där de landar kanske gänget får bonus av nån överordnad. Är de direkt skakande blir det high five. 
 
Snart ska Putin (som kan det här) ta ledigt från bottandet och i stället träna sina militära muskler riktigt ordentligt, både här i närheten och långt borta i öster - för att inte tala om hur mycket han gillar att brösta sig i Medelhavet. Det kan - i all sin verklighet - komma att ha samma effekt som en och annan bott. Fast sist Putin visade sig halvnaken tyckte jag att hans biceps var lite klena. Hur gick det till, undrar jag som är vän av ordning. Kanske är det i de lägena man måste visa upp sina militära muskler? Eller köra en oerhört STOR öppen bil med ev. hår eller halsduk fladdrande i vinden?  Trump har samma problem, fast större. Så vad gör han, jo han tar en megasats och satsar på att skapa en Space Force. !!
 
Ni ska få höra det nyaste som jag snappat upp i etern: Angela Merkel har börjat träna på Berliner Gasthofs weiblichen Sportverein. Hon har känt sig lite risig en längre tid. Nu lyfter hon skrot på onsdagskvällarna för att skörda det muskulära resultatet på sina sammanträden med världens stora. Denna nyhet sprids i Bayern, dvs trakterna där alla sjunger Röslein Röslein Röslein rot, Röslein auf den Heiden! i fyra stämmor på söndagseftermiddagarna då man är ledig från tillverkningen av Weisswurst och Kreuzerkraut. Har detta upprört de joviala sydtyska medborgarna?  Ingen vet ännu. Kanske är det bara en lite ogenomtänkt bott.
 
Annagreta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0