Moster Selmas nyårsbrev från Amerika

Amerikabreven till jul pekar på det hektiska livets charm. Allt redovisas. De får mig oftast att känna mig sjukligt stillsam och fantasilös. Hör bara:
 
Vi reste till Bahamas med alla barnbarnen och faster Jolie som fått åderbråck men hämtat sig efter en vistelse på St John´s Hospital`s Therapists´ Dimension och sedan fyllde farbror John femti och då for vi till Hawaii och besökte ett kloster utan att veta att där hade Obama varit med sin mammas hemhjälp och då tog vi flyget till moster Agatha som visste att vi var släkt på långt avstånd med turkarna på vår gata och sedan tog vi kontakt med dem och si, då firade vi i flera dagar att vi var bryllingar medan solen gick ned över söderhavet och barnen plaskade i poolen och mormor trillade av stolen sedan farbror Andrew släppt på garden och tagit en drink något som han aldrig gjort sedan andra världskriget slutade och freden kom till alla på jorden.
 
Sedan tog vi med barnbarnen till Europa och såg Sixtinska kapellet med dem och det tog oss flera dagar att smälta. Under tiden hade onkel Brutus tröttnat och sov i hängmattan utanför hotellet i Friuli dit vi rest med Barbaras syster som sedan en tid tillbaka hyr en villa där tillsammans med sin son som äger halva Bertolli numera och som älskar att segla mellan höger och vänster i Lago Maggiore. Nästa resa gick till Cleveland där vi aldrig varit tidigare. Vi hade beslutat oss för ett stort get together men blev inte länge där för Agatha fick fnatt och började sova utomhus mitt i vintern i sin gamla kofta så vi var tvungna att dra. Därefter började vi förbereda oss för julen här hemma i Philadelphia som nu nalkas med stormsteg -- Vi ska ha en gran stor som ett hus i år. We love you all, take care.
 
Annagreta
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0