"Flegmatiskt" gäng fångat på Sardinien

Sardiniens kriminella ligger i en klass för sig. "Sardinia Post" skriver att "De flegmatiska" hade slagit till mot   Banco di Sardegna men blivit hindrade genom "det stormiga ingripandet" från den lokala polisen i Cagliari. Här är alltså ett gäng känt för att bestå av "lugna, kalla och välorganiserade" typer. Men den här gången mötte de ett stormigt motstånd. Så kan det gå. Flegmatisk kriminalitet är inte nåt framgångsrecept på Sardinien. Nån annanstans, kanske. Men inte där, för där stormar polisen fram. Ordets makt över tanken ska inte underskattas.
 
Annars då? Det är ont om engagerande positiva nyheter. Tandtråd eller inte tandtråd, vad sägs om det? Där har debatten gått het - och bet - på sistone.  Den stora osynliga planeten, då? Finns den eller är den helt enkelt en figur i astronomernas våra dröm? Trump, då? Finns han? Eller är han en mardröm?
 
Men flegman, då? Jo, den finns. Jag har själv drabbats på sistone. Och inte vill jag att det ska storma in nån bataljon som tar den från mig. Vårda din flegmatiska läggning, broder och syster! I morgon kan det vara för sent!
 
Annagreta

Kommentarer
Postat av: RM Helleday

Hur skulle det vara med en liknande poliskår i detta land; vi har ju en del att kolla upp! Riksrevisionen, alla skummisar i företagsbranschen för att ta ett par exempel!

2016-08-07 @ 13:49:40
Postat av: Ingar

Så sant som det är sagt! Från Cagliari minns jag bäst lugna gränden och mozzarellalunchen. Tänkt om vi mötts av dessa stormande poliser!😉

2016-08-08 @ 18:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0